fbpx

Goedkope Tuinbank

Goedkope Tuinbank

Tuinbank Teak | Goedkope Tuinbank

Teak is een natuurlijke houtsoort met een hoog olie gehalte wat deze houtsoort ideaal maakt voor buiten gebruik. Teak hout is bijzonder goede bestand tegen rotten, kan ieder seizoen gebruikt worden en is een zeer duurzaam materiaal. U heeft hiermee een goedkope tuinbank,maar wel van bijzonder goede kwaliteit. Weersomstandigheden als sneeuw,vorst, regen en zon hebben nagenoeg geen effect op een goedkope tuinbank van teak. Dat is waarom veel mensen kiezen voor een tuinbank gemaakt van teak hout om bij hen in de tuin te plaatsen.

Tuinbank Teak Folding 120cm

Een teakhouten tuinbank is een stralend middelpunt van de tuin. Ongeacht welk seizoen het ook is, een goedkope tuinbank geeft een heerlijke plek om even te relaxen. Tijdens een kop koffie of na het werken in de tuin is het een fijne plek om even op adem te komen.

Wanneer u investeert in een teakhouten tuinbank weet u zeker dat u een duurzame en winterharde tuinbank koopt. De bank houdt stand ongeacht welk seizoen het ook is en in welke weersomstandigheden hij terecht komt. Ook koopt u met zo’n bank een milieuvriendelijk product, omdat teak bekend staat als een van de meest duurzame bosbouw programma’s in de wereld. Er worden geen bomen voor gekapt zonder dat daar weer nieuwe bomen voor in de plaats komen.

Een mooi voorbeeld van een goedkope tuinbank van teak is onze tuinbank Evoy. Deze mooie en strakke bank is in iedere tuin goed te plaatsen. Hij heeft ook een wat robuuste uitstraling. Dat komt omdat deze bank geborsteld, ook wel bottel brushed genoemd, is. De bank voelt egaal aan, terwijl hij ruw oogt. Het bijzondere van deze goedkope tuinbank is de manier waarop hij geborsteld is. De bank wordt bewerkt met de onderzijde van een colaflesje en dat zorgt voor een uitzonderlijke look. Maar ondanks zijn ruwe uiterlijk zit deze bank zeer comfortabel.

Deck Chair Teak

De bank is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Een bank als deze past in principe in iedere tuin of welke andere plek dan ook neer te zetten en past in iedere inrichting van de tuin.

De bank is eenvoudig te monteren. Dat kost u maar tien minuten en dan staat deze mooie en goedkope tuinbank.

De tuinbank is verkrijgbaar in drie verschillende breedte maten. Zo kunt u zelf de meest passende maat voor de bank kiezen naar de plek waar u de tuinbank neer gaat zetten.

De bank vereist weinig onderhoud. Dit materiaal is duurzaam en heel makkelijk schoon te houden. Wat u wel kunt doen is de tuinbank jaarlijks een keer in de olie te zetten, hiermee impregneert u het hout en wordt het materiaal vochtafstotend. Ook zorgt deze olie ervoor dat de natuurlijke kleur van teak wordt behouden. Deze olie is ook bij ons te verkrijgen.

Tuinbank Pauline

Met deze goedkope tuinbank Evoy doet u zeker een goede aanschaf. Een bank die er mooi en stoet uitziet, weinig onderhoud vereist en jaren mee kan gaan. Zo zorgt u ervoor dat u in de tuin altijd een plekje heeft om even lekker te gaan zitten om te genieten van bijvoorbeeld het zonnetje of de lekkere buitenlucht.

 

Bestelling Plaatsen:

pijl tuinbankteak


 

Share this post