fbpx

Teakhouten meubelen van Tegra

Teakhouten meubelen van Tegra

Teakhouten meubelen kunt u tegenkomen in verschillende soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld teakhouten meubelen verkrijgbaar met een koloniale stijl, een moderne stijl, een landelijke stijl of met een zogenaamde white wash voor een tijdloze stijl.

In ieder interieur kunt u met gemak teakhouten meubelen plaatsen en aangezien deze meubelen robuust en ijzersterk zijn kunnen ze tegen een stootje en gaan ze vaak jarenlang mee. U vindt onder andere teak meubels, teak kasten, TV-meubelen van teakhout, tafels van teakhout, bedden, banken en stoelen allemaal gemaakt van teakhout.

Combineer naar hartenlust

Als u bijvoorbeeld kiest voor een salontafel gemaakt van teakhout, geeft u uw zithoek gelijk een hele andere uitstraling en hout zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Teakhouten meubelen zijn gemakkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur.

Aangezien houten meubelen tijdloos zijn en met behulp van wat kleine accessoires gemakkelijk van uitstraling kunnen veranderen heeft u er jaren lang plezier van. Met behulp van wat kussens of een andere aankleding kunt u een tafel of een bank gemakkelijk van karakter laten veranderen.

Milieubewust

Teakhouten meubelen zijn over het algemeen vervaardigd van hout wat niet speciaal voor dit doel gekapt is waardoor u met een gerust hart deze meubelen kunt kopen. Het enige onderhoud dat er af en toe nodig is, is het in de was te zetten of een beurt te geven met eventueel groene zeep.

Smaak is heel persoonlijk en meubels moeten goed aansluiten op al uw voorkeuren en wensen. Bekijk goed wat er allemaal te koop is zodat als u eenmaal uw keuze heeft gemaakt u jarenlang plezier kunt hebben van uw teakhouten meubelen.

Het ideale aan teakhouten meubelen is dat u het prima kunt combineren met andere materialen en dat ze naadloos aansluiten in ieder interieur. Laat u goed informeren en voorlichten over de vele voordelen van het hebben van meubels gemaakt van teakhout.

[gravityform id=”23″ name=”Overige vragen of informatie:”]

 

Share this post