fbpx

Teakhouten stoelen

Teakhouten stoelen

Teakhouten stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en verschillende modellen. Zo zijn er bijvoorbeeld teakhouten stoelen verkrijgbaar met een koloniale uitstraling, een moderne uitstraling of een landelijke uitstraling maar misschien wel het allermooiste aan teakhouten stoelen is dat ze vooral heel erg tijdloos zijn en zich aanpassen aan iedere stijl .

Teakhouten stoelen in elk interieur

In iedere omgeving kunt u met gemak teakhouten stoelen neerzetten en omdat teakhouten stoelen robuust en degelijk zijn kunnen ze heel wat hebben en hebben ze een lange levensduur. U vindt teakhouten stoelen in modellen voor in de eetkamer of als stoelen om bij uw zithoek te zetten.

Als u kiest voor teakhouten stoelen, geeft u uw interieur een bijzonder en karakteristiek uiterlijk en hout zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Teakhouten stoelen zijn praktisch onderhoudsvrij en het hout dat gebruikt wordt om deze stoelen te vervaardigen wordt hier niet speciaal voor gekapt.

Teakhouten stoelen aankleden

Met behulp van een mooie plaid en wat leuke kussentjes geeft u uw stoel een eigen karakter en kunt u ook bijvoorbeeld per seizoen zorgen voor een andere sfeer in huis. In de zomer kunt u denken aan lichte en vrolijke stoffen terwijl het in de winter heel mooi kan zijn om te kiezen voor donkere en zware stoffen voor uw kussens of bekleding.

Smaken verschillen en het is daarom goed om te kiezen voor teak stoelen die geheel aan al uw wensen voldoen. De stoelen moeten goed aansluiten op uw specifieke wensen en moeten vooral ook lekker zitten. Kijk eens wat de verschillende mogelijkheden zijn en welke stoel het beste past bij uw budget.

Het mooie van teakhouten stoelen is dat het past bij al uw andere meubelen en dat u gemakkelijk met behulp van de aankleding van stijl kunt veranderen. Let er op bij het kopen van een stoel dat u er goed op kunt zitten en dat u met uw voeten bij de grond kunt voor de beste houding.

Assortiment Teak stoelen

Onderstaand een overzicht van de vier Teak stoelen die Tuinbank Teak op dit moment in het assortiment heeft.


Stapelstoel Teak

Vanaf prijs – €89,00
Teak tuinstoelen - Stapelstoel


Tuinstoel Beaufort

Vanaf prijs – €159,00
stoel-beaufort


Tuinstoel Living

Vanaf prijs – €39,00
Teak tuinstoelen - Vouwstoel living


Tuinstoel Deakchair

Prijs – €129,00
Teak tuinstoelen - Deckchair


Bekijk alle teakhouten tuinstoelen hier.

Share this post