fbpx

Teakhouten Tuinmeubelen

Teakhouten tuinmeubelen van Tuinbank Teak

Tuinbank Teak is een aanbieder van hoge kwaliteit teakhouten tuinbanken, teakhouten tuintafels, teakhouten tuinsets en teakhouten tuinstoelen. De tuinmeubelen worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden, omdat de door ons geïmporteerde tuinmeubelen rechtstreeks worden verkocht aan onze klanten. Teakhouten tuinmeubelen zijn om verschillende redenen zeer ideaal om in uw tuin te plaatsen.

Tuintafel teak Evoy

Waarom teakhouten tuinmeubelen?

Teakhouten tuinmeubelen zijn ten eerste bestand tegen verschillende soorten weertypen, waardoor ze als zeer onderhoudsvriendelijk bestempeld kunnen worden. U kunt teak tuinmeubelen dan ook gerust buiten laten staan in de winterperiode. Tegenwoordig gaan steeds meer mensen over op tuinmeubelen die gemaakt zijn van teakhout in plaats van aluminium of plastic. De duurzaamheid van de teakhouten tuinmeubelen is dan ook een van de voornaamste redenen waarom ze zo populair zijn geworden. Teakhouten tuinmeubelen nemen nauwelijks water op en daardoor krimpt het hout nauwelijks. Verder staan teakhouten tuinmeubelen bekend om het feit dat ze zeer sterk zijn en teakhout zal ook niet gaan splinteren. Teak is niet voor niets een houtsoort dat vaak gebruik wordt in de scheepsbouw, vooral voor jachten. Daarnaast zijn teakhouten tuinmeubelen ook erg in trek vanwege de mooie uitstraling die ze hebben.

teakhouten tuinmeubelen tuinbank teak lion3

Teakhouten tuinmeubelen, hebben bijna geen onderhoud nodig

Teakhouten tuinmeubelen kunnen na een tijdje wel een beetje gaan verkleuren, maar met de teak olie van Tuinbank Teak kunt u dit probleem in de kiem smoren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw tuinmeubelen niet te onderhouden met de teakolie. Veel klanten kiezen voor het laatste, omdat ze de grijze kleur die de tuinmeubelen krijgen juist er mooi vinden.

Alle teakhouten tuinmeubelen online

Op onze webshop kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan teakhouten tuinmeubelen. We beschikken over teakhouten tuinbanken, teakhouten stoelen, teakhouten tuintafels en volledige teakhouten tuinsets in allerlei verschillende soorten en maten. Hierdoor bieden wij u de mogelijkheid om tuinmeubels aan te schaffen die echt bij u passen. Wij kunnen de door u bestelde tuinmeubelen gewoon bij u komen bezorgen. U kunt natuurlijk ook gewoon in Barneveld langskomen om zelf de teakhouten tuinmeubelen te bekijken.

Wat onze klanten zeggen
54 beoordelingen