fbpx

Tuintafel Bali

Sale

Tuintafel Bali

 449,00  329,00

Wissen

Montage (Optioneel)

Laat uw product gemonteerd geleverd worden!

  • Beschrijving

Beschrijving

Tuinbank Teak beschikt over een ruim assortiment met teakhouten meubelen, waaronder ook 7 verschillende tuintafels. De teakhouten tuintafel ‘Bali’ is een model van groter formaat en heeft de mogelijkheid om er met 4 tot 6 mensen aan te zitten. Hierdoor is deze tuintafel geschikt voor vele gezinnen of is er voor een alleenstaande of stel altijd ruimte voor bezoekers!

Echter zijn er naast de grote van de tuintafel nog meer voordelen die u kunnen aanspreken. Teakhout staat namelijk bekend om zijn A-kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. De tuinset kan het hele jaar buiten staan, zelfs in de herfst en winter. Echter kan de tuintafel wanneer hij het gehele jaar buiten staat wel enigszins van kleur veranderen. Deze verandering van kleur wordt door vele mensen als mooi ervaren en zijn dan ook blij wanneer de kleur grijziger wordt. Wanneer dit niet het geval is en u de voorkeur geeft aan de huidige kleur van uw tuintafel, dan kunt u het proces altijd tegengaan met een speciale teak olie. Zo kunt u altijd zelf bepalen welke uitstraling uw teakhouten tuintafel zal krijgen.

Geniet van de mooiste momenten met vrienden, familie en naasten met deze A-kwaliteit tuinset. Hij is zeer duurzaam, onderhoudsvriendelijk en heeft een perfecte zitvorm voor een uitstekend zitcomfort.

Onderhoud

Teakhouten tuintafels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en hierdoor geschikt voor iedereen. Toch hebben de tuintafels nog tweemaal per jaar een teak olie behandeling nodig, zodat de levensduur van de tuintafel niet verkort wordt. Zeer belangrijk is dat u voor de behandeling de tuinset heeft schoongemaakt. Dit kunt u het beste doen met behulp van een emmer water, groene zeep en een borstel om over de tuintafel te schrobben. Wat u nooit mag doen is de tuintafel schoonmaken met een hogedrukspuit. Hiermee spuit u de natuurlijke oliën van het teakhout en zal de levensduur van uw tuintafel negatief beïnvloed worden.

Na de schoonmaak kunt u met de teak olie behandeling van start gaan en is de tuintafel zo goed als nieuw voor het nieuwe seizoen!