fbpx

Teak Tuintafel

Teak Tuintafel

Teak tuintafel aanschaffen?

Hout is een prachtig natuurlijk materiaal en dus ook super geschikt voor buiten. Een teak tuintafel kunt u prachtig combineren in een omgeving met andere natuurlijke materialen zoals beton of steen.

We brengen steeds meer tijd buiten door en het is belangrijk dat u ook in uw tuin comfortabel kunt verblijven. Een teak tuintafel staat prachtig op een terras, veranda of onder een overkapping en zeker in combinatie met een paar degelijke solide stoelen die geschikt zijn voor de hoogte van de tafel zult u heel wat uurtjes kunnen slijten in uw tuin.

Productvideo Teak Tuintafel

Het voordeel van een teak tuintafel is dat u nauwelijks onderhoud heeft aan deze tafel en dat af en toe afnemen met een sopje met wat groene zeep voldoende is om jarenlang plezier te kunnen beleven van uw buitenmeubel.

Buiten is het nieuwe binnen en als u van plan bent om lekker het hele jaar door buiten door te brengen met vrienden en familie, om te werken, om heerlijk te dineren of te genieten van een BBQ dan mag een teak tuintafel niet ontbreken in uw buiteninterieur.

Zeker als u deze tafel neerzet onder een overkapping of een kapschuur kunt u deze met gemak het hele jaar door buiten laten staan en heeft u altijd een plaats waar u uw hobby kunt uitoefenen.

Teak Tuintafel Evoy

Tuintafel teak Evoy

Bekijk online verschillende modellen tuintafels van teak of lees meer over de vele voordelen van hout ten opzichte van tafels die zijn vervaardigd van materialen die niet natuurlijk zijn. Deze hebben vaak een kortere levensduur en geven een hele andere uitstraling  aan uw tuin of terras.

Bekijk welke teak tuintafel geschikt is voor uw tuin en denk er over na of u bijvoorbeeld een ronde, vierkante of een langwerpige tuintafel wilt. Houd hierbij rekening met het aantal personen dat u aan de tafel wilt laten plaats nemen.

[gravityform id=”23″ title=”true” description=”true”]

Share this post


Wat onze klanten zeggen
54 beoordelingen