fbpx

Teak houten tuinstoel

Teak houten tuinstoel

Bent u op zoek naar een echte teak houten tuinstoel? Dan bent u bij Tuinbank Teak aan het juiste adres. Teak houten tuinstoelen zijn zeer duurzaam en u kunt dan ook jarenlang genieten van uw aankoop. De teak houten tuinstoelen zullen niet gaan rotten als gevolg van de verschillende weertypen waar de stoelen aan worden blootgesteld. Teak is namelijk een houtsoort met een erg hoog gehalte aan natuurlijke oliën. Een groot voordeel van de teak houten tuinstoel is dan ook dat ze geen onderhoudskosten met zich mee brengen. Tuinmeubilair dat van teakhout is gemaakt is daarnaast erg sterk. Niet voor niets wordt er in de scheepsbouw veel gebruik gemaakt van teakhout.

De teak houten tuinstoelen kunnen in de loop van de tijd wel een grijzige kleur krijgen. Wanneer u liever wil dat de tuinstoel zijn bruine kleur behoudt, dan kunt u de stoel behandelen met speciale teakolie. Deze olie is uiteraard ook verkrijgbaar bij Tuinbank Teak. Veel mensen kiezen er echter bewust voor om de stoel niet te behandelen, omdat ze de zilvergrijze kleur van de teak houten tuinstoel juist heel erg mooi vinden.

Bij Tuinbank Teak kunt u terecht voor verschillende soorten teak houten tuinstoelen. Zo vindt u in onze outlet bijvoorbeeld zeer fraai vormgegeven ligstoelen, relaxstoelen en inklapbare tuinstoelen. Uiteraard bieden wij ook de Beaufort tuinstoel met de houten pen-verbindingen aan. Teak staat er verder bekend dat het een houtsoort is dat niet zal gaan splinteren. Hiermee kan er optimaal zitcomfort gegarandeerd worden. Bent u benieuwd geworden naar onze teak houten tuinstoelen? Kijk dan verder op onze webshop of kom gerust een keer langs in onze outlet! U kunt er uiteraard voor kiezen om de bestelde meubels bij u thuis te laten bezorgen.

Assortiment Teak houten tuinstoelen

Onderstaand een overzicht van de vier Teakhouten tuinstoelen die Tuinbank Teak op dit moment in het assortiment heeft.

 

Stapelstoel Teak

Vanaf prijs – €89,00
Teak houten tuinstoelen - Stapelstoel


Tuinstoel Living

Vanaf prijs – €39,00
Teak houten tuinstoelen - Vouwstoel living


Tuinstoel Beaufort

Vanaf prijs – €159,00
Teak houten tuinstoelen - Stoel Beaufort


Tuinstoel Deakchair

Prijs – €129,00
Teak houten tuinstoelen - Deckchair


Bekijk alle teakhouten tuinstoelen hier.

Share this post


Wat onze klanten zeggen
54 beoordelingen