fbpx

Teak stoelen

Teak stoelen

Bij Tuinbank Teak zit u goed als het gaat om teakhouten tuinstoelen van een hoogwaardige kwaliteit. De teakhouten stoelen zitten comfortabel en zijn heel erg duurzaam. Teak is een houtsoort dat een hoog gehalte aan natuurlijke oliën bezit. De teakhouten stoelen kunt u in zowel de zomer als de winter buiten laten staan. De stevige teak stoelen zijn namelijk bestand tegen elk weertype. De teakhouten stoelen kunnen wel lichtelijk gaan verkleuren, maar door de juiste teakolie aan te schaffen kan de bank weer in de natuurlijke kleur hersteld worden. Veel mensen vinden de lichtelijk verkleuring van de stoelen juist erg aansprekend en kiezen er bewust voor de stoel niet te behandelen met de daarvoor bestemde olie. De stoelen kunnen naar verloop van tijd namelijk een erg mooie vergrijsde uitstraling krijgen.

De teakhouten stoelen van Tuinbank Teak zitten erg comfortabel en zowel de zitting als de rugleuning zijn perfect gevormd. U hoeft niet te vrezen voor splinters, omdat teakhout simpelweg geen splinters bevat. Ook zijn teak stoelen uitstekend bestand tegen insecten. Kortom, Teak is een uiterst onderhoudsvriendelijke houtsoort die zijn natuurlijke schoonheid gewoon behoudt. Wij beschikken over verschillende modellen teak stoelen. We beschikken bijvoorbeeld ook over de inklapbare tuinstoel, die gemakkelijk op te bergen of te verplaatsen is.

U bent bij Tuinbank Teak niet alleen aan het juiste adres voor de teak zit-stoelen. Ook voor een teak lig-stoel kunt u terecht bij Tuinbank Teak. Deze tuinstoel bestaat uit een stoel en een vast voetenbankje. Al liggend in dit model uit onze teak stoelen collectie kunt u heerlijk relaxten en tot rust komen. Deze stoel kan gerust de hele zomer buiten staan. De teakstoelen van Tuinbank Teak zetten niet uit wanneer ze nat worden, hetgeen ervoor zorgt dat ze zeer mooi blijven.

Assortiment Teak stoelen

Onderstaand een overzicht van de vier Teak stoelen die Tuinbank Teak op dit moment in het assortiment heeft.


Stapelstoel Teak

Vanaf prijs – €89,00
Teak tuinstoelen - Stapelstoel


Tuinstoel Beaufort

Vanaf prijs – €159,00
stoel-beaufort


Tuinstoel Living

Vanaf prijs – €39,00
Teak tuinstoelen - Vouwstoel living


Tuinstoel Deakchair

Prijs – €129,00
Teak tuinstoelen - Deckchair


Bekijk alle teakhouten tuinstoelen hier.

Share this post


Wat onze klanten zeggen
54 beoordelingen