fbpx

Teakhouten ligstoelen

Teakhouten ligstoelen

Bent u op zoek naar de mooiste teakhouten ligstoelen? Zoek dan niet verder! Tuinbank Teak is dé aanbieder van zeer comfortabele teakhouten ligstoelen van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Al liggend op de teakhouten ligstoel kunt u volledig ontspannen en genieten van de stralende zon. Een Teakhouten ligstoel bestaan uit een stoel en een vaste voetenbank, die ook van teakhout is gemaakt.

U hoeft zich niet zorgen te maken om de invloed van zonnestralen en regendruppels op het hout. Teak is namelijk het perfecte materiaal voor (lig)stoelen die een gehele zomer lang buiten staan. Teakhout zal bijvoorbeeld niet gaan uitzetten wanneer het nat wordt als gevolg van een regenbui, terwijl andere houtsoorten dit juist vrij snel doen. Het teakhout zal het regenwater niet absorberen en het hout van teakhouten ligstoelen zal niet gaan vervormen of kromtrekken. Het feit dat de teakhouten ligstoelen zo enorm duurzaam zijn is dan ook een van de redenen waarom teakhouten ligstoelen zo populair zijn.

Teakhouten ligstoelen - Deckchair

Wel kan de stoel lichtelijk gaan verkleuren wanneer deze een tijd lang in de buitenlucht heeft gestaan. De teakhouten ligstoel zal dan een beetje een grijze kleur krijgen. Met de teakolie die ook bij TuinBank Teak te verkrijgen is, kan deze verkleuring gemakkelijk worden tegen gegaan. Veel mensen kiezen er echter bewust voor om de teakhouten ligstoelen niet te behandelen met deze olie. De grijzige uitstraling van de stoelen zorgt volgens hen voor een aansprekende en rustieke uitstraling van de teakhouten ligstoelen.

Of u nu voor een teakhouten ligstoel of een ander meubelstuk uit onze teakhouten collectie kiest, u zult geen tijd kwijt zijn met een grote onderhoudsbeurt. De houtsoort is van nature bestand tegen allerlei weersomstandigheden. U kunt genieten van het mooie weer in uw eigen tuin vanaf uw teakhouten ligstoelen.

Assortiment Teakhouten tuinstoelen

Onderstaand een overzicht van de vier Teakhouten tuinstoelen die Tuinbank Teak op dit moment in het assortiment heeft.


Stapelstoel Teak

Vanaf prijs – €89,00
Teakhouten tuinstoelen - Stapelstoel


Tuinstoel Living

Vanaf prijs – €39,00
Teakhouten tuinstoelen - Vouwstoel living


Tuinstoel Beaufort

Vanaf prijs – €159,00
Teakhouten tuinstoelen - Stoel Beaufort


Tuinstoel Deakchair

Prijs – €129,00
Teakhouten ligstoelen - Deckchair


Bekijk alle teakhouten tuinstoelen hier.

Share this post


Wat onze klanten zeggen
54 beoordelingen