fbpx

Tuinbank Teak Holland

Tuinbank Teak Holland

Opzoek Naar Een Top Tuinbank, Tegen Top Prijzen??

Tuinbanken teak, stationsbanken teak, tuinbank 120cm, tuinbank150cm, tuinbank 180cm, tuintafel teak, bistro set teak, tuinstoel teak, vouwstoel, deck chair, boombank, rvs graniet tafel, rvs hout tafel en nog veel meer……

Tuinbank Nederland is gespecialiseerd in de teak tuinbank. Wij zijn vorig jaar met de afzet van tuinbanken gestart. Dit hebben wij dit jaar uitgebreid met meerdere type tuinbanken en met overige tuinmeubelen o.a. bistroset, tuintafels, deckchair, teak tuinstoelen en rvs graniet tafels. De tuinbanken die wij nu leveren zijn in meerdere maten te leveren.

Wij zijn een jong en klein bedrijf en dat ziet u ook terug in onze prijzen. Mede door onze prijs / kwaliteit verhouding hopen wij elk jaar ons leveringsprogramma uit te breiden.

Teak is een hardhout welke zeer duurzaam is. Dit komt omdat de houtsoort teak een hoog gehalte aan natuurlijke oliën bezit. Het hout is rot bestendig, hierdoor kunnen de tuinbanken zomer en winter buiten blijven staan. Door onze weersomstandigheden, regen en zon zal het onbehandeld teakhout grijs gaan verkleuren.

Dit verkleuren van de tuinbank kan worden bestreden door de juiste onderhoudsmiddelen te gebruiken. Deze onderhoudsmiddelen zijn bij ons te verkrijgen. Onze teak olie is zonder kleurpigment zodat de tuinbank of tuintafel zijn meest natuurlijke nuance houdt. Teakhout is zeer hard en stabiel, maar er kan door krimp altijd een scheurtje ontstaan.

Kijk op de site of kom meteen langs en bekijk ons aanbod in tuinbanken, tuintafels, bistro set, deck chair, teak stoel!!

Share this post