fbpx

Tuinstoel Teak

Tuinstoel Teak

Een tuinstoel teak is niet alleen mooi om te zien, maar ze zijn daarnaast ook nog eens erg praktisch. Het is ongetwijfeld de beste keuze op het gebied van tuinmeubilair wanneer u optimaal gebruik wil maken van uw tuinstoel. Het is veel sterker dan plastic en ziet er mooier uit dan metaal en heeft een veel warmere uitstraling. Het is een geweldige plek om lekker op te ontspannen in uw tuin tijdens warme zomerdagen.

deck-chair-teak1

 

Wanneer de zomer eraan komt kunt u op zoek naar de perfecte tuinstoel teak. U zult een heel groot assortiment tegenkomen van verschillende stoelen, maar niets is zo sterk en duurzaam als teakhout. En zo zijn er nog veel meer redenen waarom u er verstandig aan doet om te kiezen voor een tuinstoel teak.

Allereerst natuurlijk de duurzaamheid. Het allergrootste voordeel van het kopen van een tuinstoel teak is dat deze zeer sterk, heel duurzaam en ontzettend mooi is. Het is een hardhout wat afkomstig is uit India, Thailand en Maleisië. Vroeger werd deze houtsoort gebruikt voor de bouw van schepen. Dat zegt genoeg over de kracht en duurzaamheid van teak hout.

bistroset-teak1

Ten tweede is teak hout waterdicht. Het hout kan niet roesten of rotten, zelfs niet wanneer het wordt aangebracht op metaal. Dat is de reden waarom deze houtsoort als beste wordt beschouwd als het gaat om het maken van tuinmeubilair. Het heeft een geschiedenis van het overleven van tochten op de ruwe zee. Dan moet het gemakkelijk de strijd kunnen winnen van de weersomstandigheden zonder dat het gaat roesten of rotten. Doordat het hout waterdicht is, is het een ideaal materiaal om een tuinstoel teak van te maken, of andere meubelen voor buiten.

Teak hout vereist zeer weinig onderhoud. Het hebben van tuinmeubelen kan erg veel onderhoud vergen. Sommige materialen kunnen erg veel vuil aantrekken. Maar met teak hout hoeft u zich daar geen zorgen om te maken over het onderhoud. Daarom heeft u dus ook lage onderhoudskosten en kost het u ook geen tijd. Dat is ook een reden waarom teakhout populair is bij heel veel mensen.

Teakhout gaat enorm lang mee, is erg duurzaam. Het is natuurlijk niet mogelijk om ieder jaar tuinmeubelen, waaronder een tuinstoel teak, aan te schaffen. Daarom is het kopen van tuinmeubelen voor buiten gemaakt van teak een hele verstandige keuze. Het materiaal is uiterst duurzaam en sterk. Het kan de test der tijd goed doorstaan en in uiterst onderhoudsvriendelijk.

beaufort-stoel-zijkant

Teakhouten meubelen zijn er te vinden in zo ongeveer iedere gewenste stijl en ieder gewenst design. Een tuinstoel teak past eigenlijk overall bij en staat mooi in iedere tuin. U kunt de natuurlijke kleur van het teakhout zeer gemakkelijk behouden door de meubelen eens per jaar te behandelen met speciale teak olie. Of u kunt het laten zoals het is wanneer u het niet erg vindt dat de tuinstoel teak na verloop van tijd van kleur gaat veranderen. De stoel zal dan een mooie grijze kleur krijgen.

Dus wanneer u kiest voor een tuinstoel teak, kiest u voor stijl, duurzaamheid, onderhoudsvrij en een schitterend design. Allemaal goede redenen om zo’n prachtige stoel aan te schaffen voor in uw eigen tuin.

Share this post


Wat onze klanten zeggen
54 beoordelingen