fbpx

Tuinbank Teak 180 cm

Tuinbank Teak 180 cm

Tuinbank Teak 180 cm Is De Beste Keuze Voor Uw Tuin

Teakhouten tuinmeubelen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ze zijn ook nog eens erg praktisch. Het is ongetwijfeld de beste keuze die u kunt maken op het gebied van buitenmeubelen, zeker wanneer u optimaal gebruik wilt maken van uw tuinbank en er tevreden over wilt blijven. Teakhout is in ieder geval sterker dan bijvoorbeeld plastic en het ziet er toch wel mooier en warmer uit dan bijvoorbeeld metaal. Het is een geweldige plek om te ontspannen op een mooie zomerdag na uw werk. Wanneer de zomer er weer aan komt kunt u op zoek gaan naar de juiste tuinbank. U kunt online ook een breed assortiment vinden van teakhouten tuinbanken. Bij tuinbank teak vindt u ook een zeer uitgebreide collectie.

Een van de grootste voordelen van teakhout is toch wel zijn duurzaamheid. Dat betekent dat het een zeer sterke en daarnaast ook nog eens een zeer mooie houtsoort is. Het hout komt voornamelijk uit India, Thailand en Maleisie. Vroeger werd deze houtsoort gebruikt voor het bouwen van schepen. Dat zegt dus genoeg over de kracht van dit hout.

Ook een tuinbank teak 180 cm is waterdicht

Daarnaast is teak waterdicht. Het materiaal rot niet. Dit is een andere belangrijke reden waarom teakhout als beste houtsoort voor buitengebruik wordt beschouwd. In de geschiedenis heeft deze houtsoort ook al overleefd op de ruwe zee, dus dan moet deze het ook prima aankunnen in de achtertuin zonder te roesten of te rotten. De waterdichtheid maakt het een ideale keuze voor een tuinbank.

Teakhout is onderhoudsvriendelijk, wat wil zeggen dat het weinig onderhoud nodig heeft. Het vuil zal er net intrekken en u hoeft ook niet zoveel keer per jaar het hout te behandelen, het hout heeft van nature al een olie laagje. Ook dat maakt dat teak een van de meest verkochte houtsoorten is op het gebied van tuinbanken. Naast dat u er weinig onderhoud aan heeft, heeft u dus ook geen onderhoudskosten aan een teakhouten tuinbank. Ook is het enorm duurzaam en sterk en kunt u dus jaren vooruit met een nieuwe bank van teakhout.

Een tuinbank teak 180 cm is warm en stijlvol tegelijk

Teakhout is strak, maar ook stijlvol en warm tegelijk, dat is bijvoorbeeld ook goed terug te zien bij tuinbank Pauline. Eigenlijk kan een teakhouten bank bij iedere stijl wel toegepast worden. Ook kunt u kiezen of u de bank eens per jaar in de olie zet zodat deze zijn natuurlijke kleur behoudt, of u laat de natuur zijn werk doen en laat u het hout verkleuren met de tijd. Het hout krijgt dan een mooie grijzige gloed wat uw bank dan weer een andere, maar net zo mooie, uitstraling geeft.

 

Wanneer u dus op zoek gaat naar een nieuwe tuinbank voor in uw tuin, terras of voor op uw balkon, u vindt bij tuinbank teak een breed scala aan tuinbanken met allemaal een andere uitstraling en afwerking. U heeft de voordelen van teakhout hier al kunnen lezen, dus u zult zeker niet teleurgesteld worden als u kiest voor een bank van dit materiaal.

 

 

Share this post


Wat onze klanten zeggen
54 beoordelingen