fbpx

Teakhouten Tafels

Teakhouten Tafels

Tuintafel Evoy v.a. €389,-
Tuintafel Evoy v.a. €389,-

Tafels zijn er verkrijgbaar in verschillende hoogtes, afmetingen en vormen en ook voor een teakhouten tafel zijn er heel wat mogelijkheden. Een teakhouten tafel is onmisbaar in ieder modern en strak maar ook landelijk en klassiek interieur. Een teakhouten tafel geeft een uniek karakter aan een ruimte en het is persoonlijk wat de grootte van de tafel moet zijn die u in uw interieur wilt plaatsen.

Diverse soorten teakhouten tafels

Een teakhouten tafel vindt u als salontafel, eettafel of als bijzettafel maar gelukkig is het hout waar deze tafels van gemaakt worden niet speciaal voor dit doel gekapt. Bij het kopen van een eettafel bijvoorbeeld is het belangrijk om te kijken of de hoogte van de tafel voor u geschikt is en als u op een stoel gaat zitten of u dan gemakkelijk en comfortabel zit.

Aangezien teakhout keihard is en met gemak tegen een stootje kan kunt u het gemakkelijk onderhouden en heeft het hout een levensduur van vele jaren. Een ronde tafel geeft vooral een gezellige en huiselijke sfeer terwijl een mooie grote lange teakhouten tafel prachtig kan staan in een moderne keuken.

Teakhout is tijdloos en afhankelijk van het gebruik van accessoires stoer, modern of juist klassiek. Een teakhouten tafel is zo goed als onderhoudsvrij en zeer gemakkelijk schoon te houden als u deze gebruikt als eettafel. Hout leeft en zal zich aanpassen aan de omgeving. Soms kan het verstandig zijn om bijvoorbeeld alleen en teakhouten tafelblad te kopen en zelf de poten uit te zoeken zodat u de hoogte aan uw voorkeuren kunt aanpassen.

Een teakhouten tafel is altijd uniek

Geen tafelblad is natuurlijk hetzelfde en door de nerven in het hout heeft elke tafel een uniek en eigen karakter. Bekijk eens wat de mogelijkheden zijn en welke teakhouten tafel u het mooiste vindt. U kunt u keuze laten afhangen van de meubels van de rest van uw interieur alhoewel hout zich prima laat combineren met andere materialen.

Share this post