fbpx

Teak Tafel

Teak Tafel

Voor een prachtige teak tafel moet u bij Tuinbank Teak zijn. Deze tafel is gemaakt van prachtig teak hout kan daarom als zeer duurzaam bestempeld worden. De teak tafel kunt u gerust het hele jaar buiten laten staan en u hoeft niet bang te zijn dat de tafel zal gaan slijten. De blootstelling aan de verschillende Nederlandse weersomstandigheden zorgt ervoor dat de honingbruine kleur van de tafel verandert in een zilvergrijze kleur. Veel mensen prefereren deze zilvergrijze kleur boven de bruine kleur. Als u wilt dat uw teak tafel zijn honingbruine kleur behoudt, is het aan te raden om uw tafel te behandelen met de teak olie die ook bij Tuinbank Teak verkrijgbaar is.

Teak tafel blikvangers

Een teak tafel is vaak een van de blikvangers in uw tuin. Of u nu een moderne of een landelijke tuin heeft, een tafel van teak past in ieder buiten interieur. Uiteraard kunt u een teak tafel ook uitstekend op uw balkon, uw terras of in uw veranda plaatsen. Zoals gezegd kan de aankoop van een teak tafel als een zeer duurzame investering gezien worden. De teak tafel gaat jarenlang mee en u zult zeer weinig tijd kwijt zijn met het onderhoudswerkzaamheden van de tafel. De teak tafel is zeer geschikt wanneer u met vrienden of familie heerlijk wil gaan dineren in de buitenlucht.

Duurzame teak tafels

De duurzame teak tafels zijn niet onderhevig aan de laatste modetrends. Ook over pakweg tien jaar zal een teak tafel nog steeds een ware toevoeging voor uw tuin zijn. Bent u enthousiast geworden en bent u benieuwd naar het aanbod aan teak tafels. Kijk dan verder op onze site! Uiteraard kunt u ook onze outlet in Barneveld langs komen om de tafels in het echt te bekijken. Neem gerust contact op voor een afspraak, u bent van harte welkom!

Assortiment Teakhouten tafels

Onderstaand een overzicht van de zeven Teakhouten tafels die Tuinbank Teak op dit moment in het assortiment heeft.

Tuintafel Evoy

Vanaf prijs – €389,00
Tuintafel teak Evoy - Teak tafel


Tuintafel Teak Bali

Vanaf prijs – €259,00
Tuintafel teak Bali - Teak tafel


Vouwtafel Teak

Vanaf prijs – €159,00
Vouwtafel - Teak tafel


Vouwtafel Teak

Vanaf prijs – €95,00
Picknicktafel - Teak tafel


Bijzettafel vierkant

Vanaf prijs – €69,00
bijzettafel-teak-tuinbank-teak


Bistroset teak

Vanaf prijs – €159,00
Bistroset-teak - Teak tafel


Bijzettafel Teak

Vanaf prijs – €159,00
Bijzettafel - Teak tafel


Bekijk alle teakhouten tuintafels hier.

Share this post


Wat onze klanten zeggen
54 beoordelingen