fbpx

Top Tuinbanken

Top Tuinbanken

Nog niet zo heel meer en we gaan uit de koude jaargetijde in maart de lenteweer in. De temperatuur gaat van veraf onder nul weer omhoogstijgen naar een gematigd klimaat. De zon komt vroeger op en het wordt weer aangenaam om in de achtertuin te zitten. Als het weer behulpzaam wordt om in de tuin te zijn wordt het voor velen tijd om splinternieuwe tuinbank teak aan te schaffen.

Velen vormen nog niet gebruik van goede tuinbanken en halen zo niet het beste uit hun achtertuin . Het is ook behoorlijk een zoektocht om mooie en degelijke tuinmeubelen te ontdekken . Zelf heb ik best wat ervaring met tuinmeubelen en daardoor wil ik mijn complimenten afgeven aan 2 tuinmeubelmerken die uitstekende kwaliteit leveren. Deze worden bij tuinbank teak geleverd.

Tuinbank Teak Tuinmeubelen
Tuinbank Teak heeft een grote keuze tuinmeubelen en de tuinmeubelen van Tuinbank Teak zijn bij vele dealers verkrijgbaar . De tuinbanken van Tuinbank Teak zijn niet te plaatsen onder één stijl en Tuinbank Teak beperkt zich niet tot een select hoeveelheid benodigdheden .

De freestyle dining combinatie van de organic collectie is zoals een prachtige tuinset van het goedje wicker. De donkere tuinstoelen hebben een rugzijde dat een soort kriskras spinnenweb combinatie heeft. Zo’n samenstelling is met een breder materiaal ook weer terug te zien in de tuintafel.

Een afwijkende tuinset van het grondstof wicker ziet er weer totaal anders uit. De twist loungeset heeft een mooie zomerse bruine tint en ronde gaten in de tuinbanken. Aansluitend bevinden zich witten kussens. Het is een prachtige tuinset dat in een groene achtertuin past. De twist loungeset past zowel bij een hedendaags als klassiek ingericht woning .

Dat komt doordat de poten weer van ijzer zijn wat het weer hedendaags maakt. Uit de Oval collectie van Tuinbank Teak wil ik ook graag de Da Vinci recliner teak meubelen gelukwensen voor het leuke strakke en degelijk design. Deze tuinset heeft een samenstelling van aluminium en teak dat voor een mooie contrast zorgt tussen het donkere aluminium en het lichte hout. Kortom een leuke tuinset voor een moderne achtertuin .

Bellagio Tuinmeubelen
De Tuinbank Teak meubels van Bellagio zijn puur kwaliteit. De benodigdheden zijn zeer gedetailleerd uitgezocht en hebben kleuren die spreken . De Santiago teak is een tuinmeubel set die te compareren is met de Da Vinci recliner van Tuinbank Teak. Het zijn donkergrijze aluminium tuinmeubelen met hier en daar teak voor een mooi contrast tussen donker en licht .

Voor een tuin waar een tapperij staat is ook de Romo barset erg leuk. De barset heeft zilverkleurig metaal en een uitgesproken
moderne vormgeving . Ook het materiaal wicker wordt veel gebruikt door Bellagio. Bovenal de loungesets van tuinbank teak zijn meubelen waarbij wicker heel mooi toegepast is.

Dat is terug te zien bij de Umbria loungeset die bruin is met donker grijze kussens.Tevens dit hele jaar heeft Tuinbank Teak dus weer leuke collecties tuinmeubelen die o.a. bij Tuinbank teak tuinmeubelen te bestellen zijn.

[gravityform id=”23″ title=”true” description=”true”]

Share this post