fbpx

Hillhout Picknicktafel

Hillhout Picknicktafel

ipp

 

Prijs per stuk €95,00

Een zeer stevige picknicktafel. Producent en leverancier Hillhout levert kwalitatief zeer hoogwaardige produkten. Het tafelblad is voorgemonteerd en gemaakt van geïmpregneerd hout. De twee zitbanken zijn vast. Deze tafel wordt geleverd als bouwpakket, inclusief bevestigingsmaterialen.

Afmetingen:

Deze tafel is in de volgende maten te verkrijgen:

Afmeting picknicktafel (HxBxL): 72x160x180 cm.

Afmeting tafelblad (BxH): 70×3,5 cm.

Breedte zitbank: 27 cm.
 

Overige informatie picknicktafels:

Hillhout Picknicktafel is een geweldige tafel. Wat is er heerlijker dan op een zomeravond lekker buiten in de tuin zitten en kijken naar de sterren onder het genot van een drankje. Dat kan ideaal op een gezellige houten Picknicktafel. Natuurlijk is zo’n tafel ook ideaal om gezellig te dekken en met familie en vrienden aan te eten. Tegenwoordig zijn dit soort tuinmeubelen er echt op gebouwd om een tijd mee te gaan. Vooral de meubelen van teak, zoals deze tafel van Hillhout. Deze is van geimpregneerd hout en tegen veel dingen als neerslag en warmte bestand.

De Hillhout Picknicktafel is bestand tegen alle weerselementen

Wanneer u een houten tafel wilt aanschaffen, zoals de Hillhout, kunt u kiezen uit een diversiteit van soorten hout. Zo zijn er bijvoorbeeld tafels van grenen hout, dit is de meest klassieke soort tafel en deze wordt door veel mensen gebruikt. Naast grenen als en hele goede keuze voor een tafel zijn teak en cedar ook prima keuzes. Al deze houtsoorten zijn verfijnd en ook zeker zeer duurzaam, wat betekent dat ze erg lang mee zullen gaan.  Dat is natuurlijk bijzonder prettig wanneer het gaat om tuin meubilair. Dit heeft genoeg te verduren en krijgt ook nog allerlei weerselementen over zich heen. Daar zijn deze type tafels, dus ook deze tafel , prima tegen bestand. Dat is ook de reden dat u jarenlang plezier kunt hebben van tafels als deze.

De Hillhout Picknicktafel heeft een mooie blanke kleur

De houten picknicktafels zijn verkrijgbaar in meerder kleuren, toch wordt vaak de voorkeur gegeven aan een tafel met blanke lak. Dat is ook het geval bij de Picknicktafel. Dit heeft een hele natuurlijke, rustige maar ook stijlvolle uitstraling. Het past bij iedere tuin en terras. Deze kleur blijft ook mooi en zal u niet snel gaan vervelen.

De vraag waar u het beste kunt zijn om een picknicktafel aan te schaffen is aan u zelf. U kunt er eentje in de winkel kopen of online zoals bij ons. De Hillhout is gegarandeerd van goede en stevige kwaliteit en het is ook mogelijk om deze prachtige tafel thuis bij u te bezorgen.

Share this post


Wat onze klanten zeggen
54 beoordelingen