fbpx

Teak tuinmeubelen

Teak tuinmeubelen

Teak tuinmeubelen van Tuinbank Teak

Tuinbank Teak is een jong bedrijf waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan teak houten tuinmeubelen. Zo kunt u bij ons terecht voor tuinbanken, tuintafels en tuinstoelen, allemaal gemaakt van teakhout en daarmee van een zeer hoge kwaliteit. Ook voor een complete tuinset bent u bij Tuinbank Teak aan het juiste adres. Wij zijn in staat om de tuinmeubelen van teak bij u thuis af te leveren. Omdat wij de door ons geïmporteerde producten rechtstreeks verkopen aan onze klanten, zijn wij in staat om de teak houten tuinmeubelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan te bieden.

Teak tuinmeubelen waarom?

Teak is een soort van hardhout dat zeer geschikt is voor buitengebruik, voor meer detail informatie is op deze website terug te vinden. Teak Tuinmeubelen zijn namelijk bestand tegen allerlei soorten weertypen. Teak is een oliehoudende houtsoort en daarom neemt het geen vocht op. Dat is meteen de reden waarom teakhouten tuinmeubelen niet zullen gaan rotten. Ook hebben teak tuinmeubelen over het algemeen een zeer lange levensduur. Meubels van teakhout gaan normaal gesproken jaren mee en daarmee kan de aanschaf van teak tuinmeubelen als een duurzame investering bestempeld worden. Wanneer de teak tuinmeubelen door veelvuldig gebruik toch enige vormen van slijtage vertonen, dan kan een behandeling met teakolie wonderen doen. Uw meubelen zullen weer hun natuurlijke kleur krijgen. De olie is te vinden onder teak olie via onze website. Naast het feit dat teak tuinmeubelen weinig onderhoud vergt, zal het hout door de fijne structuur ook niet gaan splinteren.

stationsbank teak

Totale assortiment online

Op deze webshop vindt u het totale aanbod van tuintafels, tuinstoelen, tuinbanken en complete tuinsets. U kunt teak tuinmeubelen via deze website bestellen en wij kunnen de bestelde producten uiteraard gewoon bij u thuis bezorgen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze outlet store in Barneveld, waar u de meubels kunt komen bekijken. Natuurlijk kunt u van de mogelijkheid gebruik maken om een ‘proefrit’ te maken op onze teak tuinmeubelen.

teak tuinmeubelen

Share this post