fbpx

Teak Tafels

Teak Tafels

Het is een hele uitdaging om buiten een perfecte eetgelegenheid te maken. Om gezellig met vrienden te eten, of om een luxe diner te serveren, zult u niet snel kiezen voor een klaptafel met klapstoelen. Een eettafel moet een fijne plek zijn om plaats aan te nemen. Teak tafels zijn enorm veelzijdig en komen in al uw behoeftes tegemoet, welke gelegenheid dan ook.

 

Teak hout is een perfecte keuze voor uw buiten meubilair. Teak tafels zijn enorm stabiel en ook al zijn de omstandigheden niet altijd ideaal, teak tafels blijven vrijwel altijd overeind. Het is kwalitatief het beste materiaal voor buiten. Teak hout wordt geexporteerd vanuit Zuidoost-Azie en gaat de hele wereld over. Het heeft een natuurlijke eigenschap dat ervoor zorgt dat dit hout bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het is waterafstotend en bestand tegen rotten. Het zal dus niet gaan barsten, kromtrekken of afbreken in de loop van de jaren. Andere tafels breken in de loop van de jaren af maar teak tafels zijn dan nog net zo sterk als in het begin. Onze teak tuintafel Garden Impression is daar een mooi voorbeeld van, een mooie, sterke en duurzame tafel!

 

Een van de dingen die zorgen voor de mooie natuurlijk kleur van teak hout, zijn de natuurlijke olien. Al zal onbehandeld teak wel vervagen in een grijzige kleur. Maar ook deze maakt het teak hout weer prachtig. Vaak worden de teak tafels niet behandeld en laat men de tijd en de natuur zijn gang gaan met het hout, dat is dan ook weer de charme van teak. Of de teak tafels nu wel of niet behandeld worden, ze zullen winterhard blijven.

 

Teak tafels zijn er echt in allerlei soorten en maten, van kleine ronde tafels tot grote rechthoekige tafels. Wij hebben een bistro set met zo’n kleinere ronde tafel, maar teak tuintafel Garden Impression is weer een voorbeeld van zo’n mooie ,grote ,rechthoekige tafel. De kleine ronde tafel van de bistro set is ideaal wanneer u niet zoveel ruimte heeft, de grote tafel is perfect wanneer u vaak met veel mensen lekker aan tafel wilt doorbrengen. Met teak tafels vult u de ruimte sowieso prachtig op. U kunt natuurlijk de buitenruimte nog mooier maken door er een leuke parasol bij te zetten of gebruik te maken van kussens. Maar eigenlijk hebben teak tafels dat niet nodig omdat ze al prachtig zijn van zichzelf.

 

U kunt aan de teak tafels natuurlijk stoelen neerzetten, maar het is ook leuk om er teak houten banken bij te zetten, aan weerskanten van de tafel een bank. Dat is anders dan anders, maar heeft ook nog eens voordelen, omdat u op die manier net wat meer mensen plaats kunt laten nemen aan de teak tafels. Wij verkopen zelf ook vele leuke en mooie teak banken die u bijvoorbeeld prachtig zou kunnen combineren met een tafel als de teak tuintafel Garden Impression. Kijk gewoon gewoon goed wat voor stijl u wilt creeeren in uw tuin en met de teak tafels en andere teak meubelen maakt u er zeker weten een hele mooie plek van!

 

Share this post


Wat onze klanten zeggen
54 beoordelingen